takaisin alkusivulle

Ryhmämenut 2018

 Ennakkotilaus tulee tehdä vähintään 3 päivää aikasemmin.

Henkilömäärä vähintään 4 ja enintään 90 henkilöä.*
TILAA SÄHKÖPOSTITSE
ravintola@santorini.fi

Pääruokien hintoihin sisältyvät valitsemanne alku- ja jälkiruoka

 

ALKURUOAT

MUNAKOISO SAGANAKI  G

Munakoiso-fetajuusto,tomaatti-basilika vuoka

OUZO MEZE

Paistettuja jättikatkarapuja,kalamari ja tursas(octopus)valkosipulidipillä

OREKTIKO SALATA  G

  Dolmadaki(viinilehtikääryleitä) fetajuustoa ja tzatzikia

 

PÄÄRUOAT

                1. FILETO MAVRODAFNI       G-L          48€

Naudan sisäfilee pihvi,punasipuli-mavrodafni viinikastike sekä talon valkosipuliperunoilla

                  2.SFIRIDA ME HORTA            G-L         42€       

                                  Paistettu kuhafilee,hapanimelä kasvis pedillä sekä talon yrttiperunoilla

          3.FRANKO  KOTA                      G-L         39€

Grillattu helmikanan rintafilee,punaviini-rosmariini  kastike,paahdettu kirsikkatomaatti ja yrttiperunat

JÄLKIRUOAT

BAKLAVAS ME PAGOTO

Perinteinen filotaikina-mantelileivos vanilja jäätelön ker

 SORBETTO     G-L

Sitruuna,vadelmasorbettia mansikkakastikkeella

 JUUSTOKAKKU

Mansikka-juustokakku sekä talon metsämarjakastikkeella

KALI OREXI – HYVÄÄ RUOKAHALUA

Takaisin alkusivulle

ylös sivun alkuun