takaisin alkusivulle

Ryhmämenut 2020/2021

  •  Ennakkotilaus tulee tehdä vähintään 3 päivää aikasemmin.

Henkilömäärä vähintään 4 ja enintään 90 henkilöä.*
TILAA SÄHKÖPOSTITSE
ravintola@santorini.fi

Pääruokien hintoihin sisältyvät valitsemanne alku- ja jälkiruoka

 

ALKURUOAT

* Orektiko lautanen: halloumijuustoa, dolmadaki, pitaleipä ja kalamata oliivit
* Ouzoussa flambeerattu jättikatkarapuja G L
* Horiatiki me tzaziki                         G

 

PÄÄRUOAT

  * Briejuustolla ja ilmakuivatulla kinkulla täytetty kananrintafilee kirsikka-brandy kastikkeelle , perunagratiini G 40€


* Kleftiko : (talon ylpeys) punaviinissä ja yrteissä haudettua lampaanpaistia valkosipuliperunoilla G L 38€


* Black & white naudan siäfilettä bearnaise sekä tumma pippuri kastikkeet talon yrttiperunoilla G 45€

JÄLKIRUOAT

           * Sokolatina me pagota : suklaakakku vanilja jäätelön kera

* halva jäätelön kera

* vadelmasorbettia  mansikka kastikkeella G L

KALI OREXI – HYVÄÄ RUOKAHALUA

Print Friendly, PDF & Email

Takaisin alkusivulle

ylös sivun alkuun