takaisin alkusivulle

Ryhmämenut

Ennakkotilaus tulee tehdä vähintään 3 päivää aikasemmin.

Henkilömäärä vähintään 10 ja enintään 90 henkilöä.*
TILAA SÄHKÖPOSTITSE
ravintola@santorini.fi

                                                         Ryhmämenut

 Alkuruoka

1.Horiatiki salata : Perinteinen kreikkalainen salaatti G L

2.Melinzanas : munakoisosalaatti,kapris,sipuli tomaatti ja basilika

GL

3.feta fournou : uunissa paistettu fetajuusto G L

4.Garides cocktail: rhode island kastike G L

Pääruoka

1.Filetto gemisto: Naudan sisäfileepihvi timjami-rose´pippurikastike, talon mozzarella perunat G 49,50

 

2.Xifias mesgiou: Grillattua miekkakalaa ,capris-sipuli,oliivi-tomaatti- valkoviinikastike sekä uuniperuna G 43€

3.Kotopulo rollo: parsalla ja aurinkokuivatulla tomaatilla täytetty broilerinrintafilee ,fetakastiketta sekä rosmariiniperunat G 43€

4.munakoiso papoutsaki :kasviksilla täytetty maunakoiso puolikas 39€

G L

                  Jälkiruoka

1. pagoto: 2 palloa jäätelöä (Vanilja ja suklaata)    suklaakastikkeella                                          G
2.metsämarja vanilja parfait ( jäädyke )              G  VL
3.Sokolatina : talon suklaakakku
4.Halva jäätelön kera                                            G
Print Friendly, PDF & Email

Takaisin alkusivulle

ylös sivun alkuun