Ennakkotilaus tulee tehdä vähintään 3 päivää aikasemmin.
Henkilömäärä vähintään 10 ja enintään 90 henkilöä.*
TILAA SÄHKÖPOSTITSE
[email protected]
Ryhmämenut
Alkuruoka
1.Horiatiki salata : Perinteinen kreikkalainen salaatti G L
2.Melinzanas : munakoisosalaatti,kapris,sipuli tomaatti ja basilika
GL
3.feta fournou : uunissa paistettu fetajuusto G L
4.Garides cocktail: rhode island kastike G L
Pääruoka
1.Filetto gemisto: Naudan sisäfileepihvi timjami-rose´pippurikastike, talon mozzarella perunat G 55€
2.Xifias mesgiou: Grillattua miekkakalaa ,capris-sipuli,oliivi-tomaatti- valkoviinikastike sekä uuniperuna G 47€
3.Kotopulo rollo: parsalla ja aurinkokuivatulla tomaatilla täytetty broilerinrintafilee ,fetakastiketta sekä rosmariiniperunat G 45€
4.munakoiso papoutsaki :kasviksilla täytetty maunakoiso puolikas 39€
G L
Jälkiruoka 1. pagoto: 2 palloa jäätelöä (Vanilja ja suklaata) suklaakastikkeella G 2.metsämarja parfait ( jäädyke ) G VL 3.Sokolatina : talon suklaakakku 4.Halva jäätelön kera G